Badkamer geheim met stiefvader

De badkamer met glazen douche is privé domein van mijn moeder en stiefvader. Ik ben er toen ik klein was een keer geweest maar de afgelopen jaren niet meer. Mijn eigen badkamer is niet speciaal maar die van hun is een paleiswaardige. Alles van marmer en goude details. Nu mijn moeder een weekje op vakantie is wil ik daar wel eens douchen.

Ik pak mijn badjas en besluit mezelf al geheel uit te kleden. Niemand is in huis vandaag dus ik kan ongestoord me slag slaan. Pas vanavond laat zou mijn stiefvader thuiskomen na een lange dag werken.

Ik loop via de centrale gang naar de badkamer van de master bedroom. De deur zit op slot. Fuck. Ik kijk om me heen maar zie zo snel geen sleutel hangen. Dan maar via de master bedroom. Ik loop daar naar binnen en zie gelukkig dat daar de badkamerdeur openstaat. Ik doe een klein hupsje van geluk.

De badkamer is mega groot en omvat zowel een normaal bad, een bubbelbad als een glazen douche. Ik laat mijn badjas middenin de badkamer vallen en draai een rondje. Ik kies voor de glazen douche, wellicht daarna nog het bubbelbad.

Een blik in de spiegel. Mijn lichaam hunkert naar warme stralen. Ik pak beide borsten vast, deze straks heerlijk inzepen. Mijn kale kut ziet er ook netjes uit en ik loop de douche in. Wat opvalt is dat deze niet al te groot is, maar prima voor 1 persoon. Ik zet de straal aan en een rilling verspreid zich over mijn lichaam bij het voele van eerst koud water. Snel naar heerlijk warm.

De glazen cabine vult zich met stoom en ik geniet van de heerlijke geur van dampende lavendel. Ineens hoor ik een deur open en dicht gaan. Oog in oog sta ik vervolgens met mijn stiefvader. Wat doe jij hier, jij mag hier niet komen. Hij kijkt me boos aan. Ik slik en moet nadenken over een antwoord. Komt er nog wat van?

Voordat ik echt weet wat ik moet doen besluit ik mijn borsten tegen de glazen douchewand te drukken. Oh stiefvader, ik had een keer zo zin om me te verwennen onder deze douche. Ik zie hem kijken en ik doe er nog een schepje bovenop door mijn hand naar mijn kale kutje te brengen.

5 minuten lang zeggen we niets en kijken wij elkaar strak aan. Ik draai me dan langzaam om en geniet van de warme stralen over mijn lichaam. Bijna was ik zijn aanwezigheid vergeten maar dan hoor ik een rits naar beneden gaan en niet veel later voel ik koude lucht om mij heen. Mijn stiefvader loopt de douche in.

Wat doe jij nou? Ik schrik als ik mij omdraai, wat nog net lukt in de cabine. Voor mij staat een naakte stiefvader. Ik durf niet naar beneden te kijken dus besluit ik hem strak in de ogen aan te kijken. Ik wil ook douchen zegt hij droog en voordat ik het weet drukt hij mij aan de kant.

Mijn blik gaat langzaam naar beneden en ik houd me adem in. Een monsterlul hangt in halve errectie voor me. Ik wist van verhalen wel dat hij groot geschapen was, maar dit?! Ik zie zijn lul schokken.

De stoute stiefdochter neemt het in mijn gedachtes over en ik start mijn borsten te masseren terwijl ik met mijn kontje tegen de glazen douchemuur sta. Ik zie hem kijken. Zijn ogen volgen de bewegingen van mijn handen. Zijn hand start het masturberen van zijn lul. Hij gromt zachtjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.