In de zomervakantie

In de zomervakantie had ik sex in de schuur, het zwembad, op mijn kamer, op andere hun kamer, in het bos en zelfs in steegjes hierdoor kreeg ik nog meer de reputatie dat ik anderen graag liet genieten van mijn handen en mond en dat het niet moeilijk was om met mijn tietjes en kutje te mogen spelen. Toen de zomervakantie bijna voorbij was op een hete dag zat ik in mijn bikinitopje en een heel kort rokje met daaronder een kleine string in het speeltuintje in de onze buurt waar we met z’n allen rondhingen nu waren we er met Sandy, Jasper, Dennis, Bas en Danny. We daagden de jongens weer uit en zij ons, Sandy en ik kusten met alle jongens en zij streelden onze lichamen overal. Vooral mijn grote lange tepeltjes vonden ze interessant en ze deden er alles aan om ze hard te houden in mijn kleine bikinitopje. Ik werd echt bloedgeil, mijn stringetje was alweer drijfnat, ik moest gewoon weer genot hebben dus ik keek Danny aan en vroeg met een zwoele stem “ga je mee naar mijn kamer?” Hij antwoorde “ja natuurlijk”. De rest moest lachen en maakte opmerkingen waarna ik tegen ze zei “jullie komen ook aan de beurt, maar nu wil ik Danny” en we liepen naar mijn ouders huis. Binnen kwamen we mijn moeder tegen die liep in een heel kort strak broekje met een hele duidelijke cameltoe en een dun shirtje waarin haar D cup duidelijk zichtbaar los zat. Ik zei dat we naar mijn kamer gingen, gaf haar een knipoog, liep mijn kamer in , deed de deur niet helemaal dicht, terwijl ik omdraaide deed ik mijn bikinitopje af en showde hem mijn blote tietjes met lange harde tepeltjes. We begonnen te zoenen, hij streelde mijn tietjes, speelde met mijn lange tepeltjes, liet daarna mijn rokje zakken, streelde mijn opgezwollen natte kale schaamlipjes die om mijn stringetje heen zaten ondertussen trok ik zijn korte broek en boxershort naar beneden, voelde zijn pik tegen mijn buik daarna stopte ik met zoenen en ik liep naar mijn bed en ging in mijn string op mijn bed zitten met mijn kont op de rand. Ik keek naar hem en zijn lekkere rechte dikke lange pik, niet zo groot als mijn vader maar toch wel groter dan vele anderen, schuin achter hem zag ik de deur langzaam verder open gaan, zag mijn moeder door de kier van de deur kijken, ze kon mij en zijn stijve pik zien ondertussen vertelde ik hem (en mijn moeder) dat ik zo geil was geworden van al die handen onder mijn rokje en die met me tietjes en tepeltjes speelden in het speeltuintje en zag dat mijn moeder haar lippen likken. Hij trok zijn shirt uit, ging naakt voor me staan met zijn pik voor mijn gezicht, ik was zo geil ik wilde die pik gewoon pijpen, nam hem langzaam helemaal in mijn mond en liet hem genieten. Hij kreunde “je pijpt elke pik in je buurt, je bent gewoon een geil pijpsletje, “. Na een tijdje voelde ik zijn pik harder worden, stopte met pijpen, pakte zijn harde pik vast met mijn hand, richte zijn grote paarse eikel op mijn tietjes, trok hem met lange halen af, keek naar de deur en zag dat mijn moeder haar shirt uit had gedaan en haar grote tieten en tepels streelde. “Oh Danny spuit over mijn tietjes, laat zien hoe je op me geilt” kreunde ik terwijl ik mijn ma geil aankeek, meteen spoten er dikke stralen sperma op mijn tietjes daarna likte ik duidelijk zichtbaar voor mijn moeder Danny zijn sperma druipende eikel schoon en liet de dikke druppels sperma op mijn tietjes zitten terwijl ik hem aankeek en kreunde “mmmmm dat was lekker, nu wil ik genot”.

Ik ging liggen, hij deed mijn drijfnatte string uit, ik deed mijn benen wijd en kreunde “lik me, vinger me klaar, laat me weer genieten, je weet wat ik geil vindt” hij ging op zijn knieën, likte mijn schaamlipjes, drukte een vinger mijn soppende kutje in en likte mijn harde clitje. Ik keek naar hem, zag dat hij zijn ogen dicht had, keek naar de deur, zag mijn moeder nu naakt staan kijken met haar hand tussen haar dijen en terwijl ik kreunend lag te genieten keken we elkaar geil aan. Ze deed de deur een beetje verder open zodat ze het nog beter kon zien, de rollen waren omgedraaid en het maakte mij alleen maar geiler. Ik vroeg kreunend aan Danny om nog een vinger erbij te stoppen in mijn gewillige kutje wat hij ook meteen deed en ik nog harder kreunde. Hij stopte met likken en vroeg of mijn moeder mij niet hoorde waarop ik zei dat die bij de buurvrouw was daarna ging hij meteen weer verder met het likken van mijn clit. Mijn moeder zag ik stilletjes lachen, ik gaf haar een knipoog en smeerde zijn sperma over mijn tietjes uit.
Die 2 vingers in mijn kutje, zijn tong op mijn harde clitje en mijn moeder die haar kut stond te strelen terwijl ze stiekem toekeek hoe ik gevingerd en gebeft werd lieten mij snel een zwaar orgasme krijgen waardoor ik over mijn hele lichaam trilde en het luid uitkreunde van genot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.